Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیررضا رجبی روز سه‌شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: شبکه بانکی به سامانه جامع تجارت متصل شده است و از درخواست کننده تسهیلات، استعلام می گیرد و اگر فاکتور فروشی در سامانه مزبور ثبت نشده باشد، به طور کلی هیچگونه تسهیلاتی قابل پرداخت نیست.

وی بیان کرد: براساس بخشنامه بانک مرکزی استعلام کلیه عقودی که نیاز به ارایه فاکتور دارند، در بستر سامانه جامع تجارت انجام می گیرد و بنگاه های تولیدی و اقتصادی موظف به ثبت فاکتورهای فروش خود در سامانه جامع تجارت هستند و براین اساس تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی دریک زنجیره تولید اختصاصی پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: به صاحبان واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی خراسان رضوی تا ۱۵ خردادماه مهلت داده شده است تا اطلاعات خود را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و کد مربوطه را دریافت نمایند، زیرا کل این فرآیند به شفافیت زنجیره کالا و افرادی که می خواهند در فضای اقتصادی سالم فعالیت داشته باشند، کمک می کند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون ۱۹ زنجیره تامین مالی در استان مربوط به صنایع غذایی، نساجی، قطعه‌سازان و مجموعه‌سازی شناسایی و برای تسهیلات به بانکها معرفی شده‌اند که بانکها نیز به شبکه سامانه جامع تجارت متصل هستند.

رجبی اظهار داشت: اجرای طرح تامین مالی زنجیره‌ای برای واحدهای تولیدی یکی از طرحهای مهم برای ساماندهی منابع تامین و تخصیص بهینه منابع در راستای کمک به جهش تولید است، در این راستا ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت و همکاری بانکهای عامل در پذیرش تقاضای تسهیلات از طریق صورت‌ حساب الکترونیک در استان به تصویب رسیده که اجرایی‌شدن آن گام مهمی در تحول نظام مالی مبتنی بر تولید خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: پارسال ۵۴۸ فقره پروانه بهره‌برداری صنعتی با سرمایه‌گذاری ۷۸ هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۹ هزار و ۴۵۴ نفر در استان صادر شد که در مقایسه با سال ۱۳۹۹ از نظر سرمایه‌گذاری رشد ۶۵ درصدی و از اشتغالزایی رشد هفت درصدی داشته است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی جوازهای صادره در سال ۱۴۰۰ در خراسان رضوی را ۲ هزار و ۷۲۲ فقره با پیش بینی حجم سرمایه گذاری ۶۹۵ هزار و ۶۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۹۵ هزار و ۸۰۶ نفر ذکر کرد.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی مشهد وزارت صنعت معدن و تجارت تولید داخلی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی مشهد وزارت صنعت معدن و تجارت تسهیلات بانکی مشهد وزارت صنعت معدن و تجارت تولید داخلی سامانه جامع تجارت واحدهای تولیدی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۶۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟

رییس اتحادیه طلا گفت: زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد اما هیچ اصلاحی صورت نگرفته است.

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران در گفت و گو با مهر، در مورد علت اعتراض طلافروشان اظهار کرد: سامانه جامع تجارت از قبل فعال بود اما در مورد عملکرد آن ابهاماتی برای صنف طلا وجود داشت که زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد. در این زمینه جلسات متعددی با مسوولین ذی ربط برای حل مشکلات داشتیم اما دولت هیچ گونه اقدامی برای رفع مشکلات صنعت ما نکرد. بر همین اساس هم فعالان صنف طلا اعتراضاتی نسبت به این موضوع داشتند.

وی افزود: فعالان صنف و صنعت طلا نسبت به ثبت سرمایه، امنیت سامانه و صدور فاکتورها اعتراض دارند زیرا در آخرین جلسه ای که در وزارت کشور داشتیم قرار بود سامانه جامع تجارت و سامانه امور مودیان به صورت یکپارچه در یک سامانه فعالیت کنند و ثبت فاکتور انجام دهند اما در این ۳ ماه هیچ اتفاقی نیفتاد و مسوولین هم اعلام کردند که به طور کلی امکان تجمیع وجود ندارد.

بذرافشان تصریح کرد: این در حالیست که با وضع فعلی برای فعالان صنف و صنعت طلا سردرگمی به وجود آمده است؛ به عنوان نمونه ثبت فاکتورهای الکترونیکی در سامانه امور مودیان به صورت ریال و در سامانه جامع تجارت به صورت وزن است. همچنین در سامانه امور مودیان ثبتکارت ملی الزامی نیست اما در سامانه جامع تجارت ثبت کد ملی الزامی است.

وی ادامه داد: از سویی دیگر فعالان صنف طلا نگران هستند که در آینده بحث مالیات بر عایدی سرمایه مشمول آنها هم بشود.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران تاکید کرد: فعالان این بخش نسبت به شفاف سازی مشکلی ندارند و همکاری های لازم را هم انجام می دهند اما تعدد این سامانه ها و ناهماهنگی نهادها در مورد رفع این مشکل موجب اعتراض فعالان صنف و صنعت طلا و جواهر شده است.

وی یادآور شد: جلساتی با حضور نمایندگان استانداری، بسیج اصناف، اتاق اصناف و وزارت صمت داشتیم اما اعلام کردند که قانون باید اجرا شود؛ اما لازم است مسوولین نسبت به اصلاح این رویه اقدام کنند زیرا امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است اما صنعت طلا که پارسال هم مشکلات زیادی داشت از ابتدای امسال دچار بحران شدیدی شده و ممکن است شرایط مالی تولیدکنندگان طلا بحرانی شود.

بذرافشان گفت: ۵۰۰ هزار نفر در صنعت طلا مشغول به کار هستند و ۷۰ هزار نفر فعال صنفی داریم. ما ۳ ماه پیش به فعالان امید دادیم که این ماجرا را پی گیری می کنیم و پی گیری ها را انجام دادیم ولی خروجی نداشت.

وی یادآور شد: بازار راکد است و خریداری نیست و با اجرای این دست از قوانین، اعتراض پیش می آید. فعالان صنف و صنعت طلا از دیروز واحدهای خود را تعطیل و نیمه تعطیل کردند.

دیگر خبرها

  • انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • جنجال جدید طلافروشان
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد